Gebruik van goji bessen

Goji bessen zijn een goede toevoeging aan de dagelijkse voeding die je al binnen krijgt. Veel mensen die gojibessen eten, eten slechts een handje per dag. Een handje is zo rond de dertig gram. Door veel mensen wordt eer ook aangeraden om dagelijks 15 tot maximaal 45 gram per dag te eten, er bestaan verhalen van mensen die meer eten per dag en er negatieve gevolgen van ervaren.

Hoe eet je ze?

goji bessen ontbijtJe kunt ze gewoon eten in plaats van chips of pinda’s bij de televisie. Door de wat zoete en frisse smaak is het een lekkere snack. Ook kun je ze standaard bij het ontbijt nemen bijvoorbeeld door de havermout of de yoghurt heen. Verder zijn de besjes door vele maaltijden te verwerken.

Gojibessen recepten

Als je besluit om de Gojibessen door bepaalde maaltijden heen te doen kun je gebruik maken van speciale recepten. Op onze website gaan wij regelmatig de lekkerste Goji recepten plaatsen.

 

Eten van goji bessen

Je kunt goji bessen toevoegen aan je dagelijkse voeding. De liefhebbers eten een paar handjes gojibessen per dag. Een handje gojibessen is ongeveer dertig gram. Het advies is om iedere dag rond de 15-45 gram gojibessen te eten. Er zijn mensen die er meer van eten en daarover doen zich verhalen de ronde dat het negatieve gevolgen heeft gehad voor hen.

Goji bessen, een lekkere en gezonde snack

Goji bessen kunnen gegeten worden in plaats van chips bijvoorbeeld. Ze geven je een zoete en een frisse smaak, het is daarom ook lekker om deze bessen te snacken. Deze bessen zijn voedzaam. Je zou ze ook bij het ontbijt kunnen nemen samen met wat yoghurt en een beetje havermout. Je kunt de besjes in veel maaltijden verwerken.

Gojibessen recepten

Wanneer je de gojibessen door een aantal maaltijden wilt mengen, zorg er dan voor dat je recepten gaat gebruiken. Je kunt op internet de lekkerste gojibessen recepten vinden. Wissel eens af met je maaltijden, varieer en zorg voor een wat meer zoete en frisse smaak door de goji bessen toe te voegen. Dit kan bij zowel je ontbijt, je lunch als je avondeten. Ook bij je toetje kun je de goji bessen nuttigen.

Lees hier verder waarom goji bessen zo gezond zijn.

Leave a Reply