Goji bessen sap

Standaard

goji bessen sapNaast het eten van de goji bessen kun je ook op een andere manier deze vitamine rijke bessen binnen krijgen. Je kunt namelijk ook goji sap drinken. De sap kun je zelf maken maar je kunt ook kant en klare flessen sap kopen bij verschillende webwinkels.

Goji bessen sap maken

Het is zeer eenvoudig om zelf een lekkere goji bessen sap te maken. Je neemt een handvol bessen en doet dit in een kan gevuld met water of vruchtensap. Je laat de bessen in het water of vruchtensap wellen zodat het goed opgenomen wordt. Je kunt zelf bepalen hoelang je ze wilt laten wellen. Zo kun jij op een eenvoudige manier je dagelijkse hoeveelheid goji besjes naar binnen krijgen.

Gojibessen sap kopen

Heb je geen tijd om de sap zelf te maken of vind je het gewoon handiger om het te kopen? Dat kan natuurlijk ook er zijn vele verschillende webwinkels en natuurwinkels waar je de sap kopen kunt. De prijs per fles verschillen nog sterk per webwinkel, het is dan ook aan te raden om goed te kijken of er geen andere middelen door heen zijn gemengd. Vaak staat er bij omschreven wat er precies in de sap zit.

Leave a Reply