Op dieet met shakes en maaltijdrepen: mijn ervaringen

Standaard

Hallo mijn naam is Stefan van Seters en ik ben al een tijdje op dieet. Recent dan eindelijk een doorbraak weten te forceren ik ben zo een tien kilo afgevallen de laatste maand. Ik kreeg al complimenten uit mijn omgeving. En ik zal in dit artikel wat tips delen zodat anderen hopelijk mijn resultaten kunnen repliceren.

In de eerste plaats, en waarschijnlijk het meest belangrijk is dat ik alle soda en alle soft drinks zoals Cola en Fanta verbannen heb uit mijn leven. Dit na het zien van een documentaire over suiker.

Daarnaast ben ik een eiwitdieet gaan volgen met de naam Be-Slank. Bij dit dieet kies je voornamelijk voor voeding hoog in eiwit, laag in carbs, en geen kunstmatige toevoegingen. Een uitermate puur dieet dus.

Tip: koolhydraatarme plantaardige shakes bij Be-Slank

Een enkele maaltijd per dag, bij mij de lunch vervang ik voor zo een shake en dat stelt mij in staat om zonder honger een maaltijd te skippen. Ik ontbijt altijd stevig. Want hoe ging dat gezegde ook al weer? Ontbijt als een koning, bla bla bla. Ik weet het niet meer maar het komt erop neer, dat je steeds verder in de dag lichter gaat eten dus dat is ook mijn devies.

Mocht ik toch nog honger krijgen of trek gebeurd bijna nooit, maar soms rond een uurtje of vier in de middag tijdens het befaamde cup a soup tijdstip heb je wel eens een dipje dan heb ik altijd een maaltijdreep bij mee.

Uitgelicht: de maaltijdrepen eveneens van be-slank.nl

Nou dat was het eigenlijk wel, dit is mijn geheim om af te vallen. Samenvattend dus geen soft drinks meer, dat is echt belangrijk. Een enkele maaltijd per dag vervangen voor een maaltijdshake. En in gevallen van nood dan een maaltijdreep. C’est ca, dat zou ook goede tips moeten zijn voor jou.